Over Mij:

Ik ben Suzanne Brinkhorst, zelfstandig Pilates en Yoga docent.
Voor mijn cursisten ben ik “Juf Suus” en in Zutphen onderscheidend anders op het gebied van Yoga en Pilates.

Na lesgegeven te hebben bij het Achmea Health Centers, Fitland Zutphen, Optisport Warnsveld, de Sportloods in Eefde en bij Fysieq Fysiopraktijk in ben ik op 1 juli 2018 als “Juf Suus” gestart. Daarnaast ben ik werkzaam bij
woon-en zorgcentrum Den Bouw waar ik ouderen gymnastiek geef.

Wat ik blijf ervaren is dat een goede basis zo belangrijk is voor het in beweging zijn. Een goede basis op het gebied van een goede lichaamshouding en ademhaling. Vanuit daar kun je iets opbouwen.  In deze tijd zijn we druk, soms gehaast, willen we heel veel, kan er ook zoveel. Soms zien we door de bomen het bos niet meer. Wanneer voel je je echt ontspannen en ben je dicht bij jezelf in je eigen kracht. Dit is lastig voor velen, ik kan er over meepraten.  Hierdoor ontstaan klachten en ook bij jonge mensen. Denk maar aan schouder- en nekklachten en rugklachten. maar ook psychische klachten bijvoorbeeld overspannenheid en een Burn-Out. Yoga heeft mij geholpen om rust te vinden in mijzelf. Stapje voor stapje. Ik heb gemerkt dat ik cursisten hiermee kan helpen tijdens mijn lessen.

Naast verstilling en terugkeren in jezelf heb ik ook een flinke dosis enthousiasme. Door mijn creativiteit en flexibiliteit ben ik in staat een gevarieerde en prettige les neer te zetten. Daarnaast zijn mijn lessen ‘anders’, het gaat om het goed voelen tijdens een les, het veilig bewegen.  En op mijn  nieuwe locatie kan dat niet alleen in een yoga studio maar ook buiten, en zelfs op het water. Ik bied een breed pakket aan lessen aan.

Al mijn lessen zijn op ieder niveau in te stappen.

Kom gerust een keer proefdraaien, of een kijkje nemen. Ontdek wat veilig bewegen en feeling good voor jou kan betekenen. Heb je nog vragen of wil je weten of yoga & pilates bij jouw past?  Neem gerust contact op.

Met warme groet,
Juf Suus