Over Mij:

Ik ben Suzanne Brinkhorst en ik woon in het gezellige Zutphen. Ik heb 2 prachtige kinderen, Thomas 8 jaar en Liselotte 5 jaar. Ik geef al een aantal jaren Pilates en Poweryoga bij Achmea Health Centers en Fitland Zutphen. Ook geef ik les bij Optisport Warnsveld bij de Sportloods in Eefde en bij Fysieq Fysiopraktijk in Zutphen

Ik ben afgelopen jaar als zelfstandig Pilates en Yoga docent gestart bij BARA N53 Yogastudio in Zutphen. Deze ruimte is nu te klein geworden waardoor ik nu per 1 maart 2019 een nieuwe ruimte ga betrekken namelijk de Bovenzaal bij Le Rideau op de Oude Wand 39 in de binnenstad van Zutphen.

Wat ik heb gemerkt is dat een goede basis zo belangrijk is voor het in beweging zijn. Een goede basis op het gebied van een goede lichaamshouding en ademhaling. Vanuit daar kun je iets opbouwen.  In deze tijd zijn we druk, soms gehaast, willen we heel veel, kan er ook zoveel. Soms zien we door de bomen het bos niet meer. Wanneer voel je je echt ontspannen en ben je dicht bij jezelf in je eigen kracht. Dit is lastig voor velen, ik kan er over meepraten.  Hierdoor ontstaan klachten en ook bij jonge mensen. Denk maar aan schouder- en nekklachten en rugklachten. maar ook psychische klachten bijvoorbeeld overspannenheid en een Burn-Out. Yoga heeft mij geholpen om rust te vinden in mijzelf. Stapje voor stapje. Ik heb gemerkt in mijn lessen dat ik mensen kan helpen hiermee. Ook denk ik dat ik met mijn enthousiasme en creativiteit een gevarieerde en prettige les neer kan zetten. 

Al mijn lessen zijn op ieder niveau in te stappen.

Tot snel.

Liefs,

Suzanne