Nieuwe leslocatie!

Vandaag mag ik het wereldkundig maken!  Vanaf 26 oktober zijn jullie allemaal welkom om mijn Yoga & Pilates lessen te gaan volgen in het gebouw van Judo Zutphen.  Een plek voor stoere down to earth Yoga & Pilates lessen van Juf Suus. Wat ben ik blij en trots!

Met de eigenaresse van Judo Zutphen, Mirjam van ’t Hul is vandaag de overeenkomst gesloten. Het wordt een mooie samenwerking en ik hoop in de toekomst nog meer plannen te kunnen realiseren. Kortom een geweldige stap vooruit.

Zoals jullie op de foto kunnen zien beschikt deze locatie over een fantastische vloer (dojo) en de ruimte beschikt over een heel goed ventilatie systeem!  In deze lastige Corona tijd kan ik jullie veilig ontvangen en is er genoeg ruimte voor voldoende afstand. Het licht valt prachtig in deze ruimte en ik popel om hier les te gaan geven.

De lestijden zijn wel gewijzigd, hieronder kun je de nieuwe tijden nalezen.

Di.   19:30 – 20:30     Pilates & Yoga

Wo. 09:00 – 10:00     Zwangerschapsyoga

Wo. 20:45 – 21:45 Pilates & Yoga

Vr.   09:00 – 10:00     Pilates & Yoga

Za.  12:30  – 13:30     Ouder en kind Yoga

Zo.  09:30  – 10:30     Pilates & Yoga

Vanaf morgenmiddag staan de nieuwe lessen in het boekingstool. En kunnen jullie gaan reserveren.

Het nieuwe adres:
Laan naar Eme 99
7204 LZ  Zutphen

97 antwoorden op “Nieuwe leslocatie!”

 1. Hello! I could have sworn I’ve been to this blog before but after browsing through some of the post I realized it’s new to me. Anyways, I’m definitely happy I found it and I’ll be book-marking and checking back frequently!

 2. Hello! I could have sworn I’ve been to this blog before but after browsing through some of the post I realized it’s new to me. Anyways, I’m definitely happy I found it and I’ll be book-marking and checking back frequently!

 3. Hello! I could have sworn I’ve been to this blog before but after browsing through some of the post I realized it’s new to me. Anyways, I’m definitely happy I found it and I’ll be book-marking and checking back frequently!

 4. Hello! I could have sworn I’ve been to this blog before but after browsing through some of the post I realized it’s new to me. Anyways, I’m definitely happy I found it and I’ll be book-marking and checking back frequently!

 5. Hello! I could have sworn I’ve been to this blog before but after browsing through some of the post I realized it’s new to me. Anyways, I’m definitely happy I found it and I’ll be book-marking and checking back frequently!

 6. Hello! I could have sworn I’ve been to this blog before but after browsing through some of the post I realized it’s new to me. Anyways, I’m definitely happy I found it and I’ll be book-marking and checking back frequently!

 7. Hello! I could have sworn I’ve been to this blog before but after browsing through some of the post I realized it’s new to me. Anyways, I’m definitely happy I found it and I’ll be book-marking and checking back frequently!

 8. Hello! I could have sworn I’ve been to this blog before but after browsing through some of the post I realized it’s new to me. Anyways, I’m definitely happy I found it and I’ll be book-marking and checking back frequently!

 9. Hello! I could have sworn I’ve been to this blog before but after browsing through some of the post I realized it’s new to me. Anyways, I’m definitely happy I found it and I’ll be book-marking and checking back frequently!

 10. Sanal ofis, bir ofise ihtiyaç duymayan sirket sahiplerinin faydalandigi bir uygulamadir. Yeni bir girisimde bulunmak isteyen kisilerin, islerini yasal bir biçimde yürütebilmeleri için sirket kurulumlarini gerçeklestirmeleri gerekir. Ancak sirket kurulumu yapilabilmesi için resmi olarak gösterilebilecek bir adrese ihtiyaç vardir. Sanal ofisler de bu noktada sirket sahibi olmak isteyenlere hem prestijli bir adres hem de ihtiyaçlari olacak pek çok hizmeti sagliyor. https://sanalofis.com.tr/

 11. I’m really enjoying the design and layout of your website. It’s a very easy on the eyes which makes it much more enjoyable for me to come here and visit more often. Did you hire out a developer to create your theme? Great work!

 12. When I originally left a comment I appear to have clicked the -Notify me when new comments are added- checkbox
  and from now on every time a comment is added I get 4 emails with the same comment.
  Perhaps there is a means you can remove me from that service?
  Thank you!

 13. If you would like to obtain much from this post then you have to apply such strategies to your won web site. panilul.se/map12.php dark under eye treatment Ofilia Lonnard Kyrstin

 14. Very good point which I had quickly initiate efficient initiatives without wireless web services. Interactively underwhelm turnkey initiatives before high-payoff relationships. Holisticly restore superior interfaces before flexible technology. Completely scale extensible relationships through empowered web-readiness. Tami Lyle Farrica

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.