Het is zover!

Het is zo ver, de plek waar alles samenkomt. Precies twee jaar na de oprichting van “Juf Suus” start ik op een nieuwe droomlocatie met mijn Yoga & Pilates lessen. Yoga outdoor, yoga in de wei, yoga indoor én SUP yoga, al mijn dromen kan ik hier gestalte gaan geven.

Wat ben ik blij om jullie hier vanaf 1 juli te mogen ontvangen!

Mijn nieuwe leslocatie wordt het gebouw van de ijsbaan vereniging in Zutphen, prachtig gelegen in het groen met een eigen opstapplaats voor de SUP yoga aan de Berkel, een sfeervolle binnenruimte en een wei voor outdoor yoga.

Kijk verder op deze website voor de nieuwe lestijden en tarieven.

Ik ga twee weken hard werken om alles in orde te maken, en dan gaan voor jullie de poorten open op de Leeuweriklaan 31.

Tot snel allemaal!

Lieve blije groet,
Juf Suus

5 antwoorden op “Het is zover!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.